Boxsprings

De reden waarom boxsprings zo comfortabel zijn, is dat dit type bed uit vele elementen is opgebouwd: de onderbox is de basis van het bed. Dit onderdeel ondersteunt het matras. Dan is er het matras. Welk type matras het beste bij jou past, hangt helemaal af van je gewicht en lengte, je slaaphouding en temperatuur wensen s ‘nachts. Het derde en laatste onderdeel is de topmatras.

Diverse modellen

Qua vormgeving en materialen zijn er veel mogelijkheden: kies voor een elektrische boxspring, omdat het bed verstelbaar is, kun je precies de gewenste hoogte van het bed kiezen. Met een voetensteun en hoofdbord geef je jouw slaapkamer direct een luxe uitstraling. Staat de slaapkamer van uw kind vol met speelgoed? Neem dan eens een kijk bij onze boxbedden met handige opbergruimte.

Onze showrooms

Met een groots assortiment en diverse topmerken zijn wij momenteel een van de grotere meubelwinkels van Nederland. Je vind bij ons alles onder één dak, van stoelen tot boxbedden. Kom gerust langs in één van onze showrooms, de koffie staat al klaar.

Persoonlijk interieuradvies

Laat je online inspireren of kom langs in onze showroom. Onze interieuradviseurs helpen je graag verder en staan je graag te woord voor een gratis interieuradvies.