Een onmisbaar meubelstuk

De eettafel is eigenlijk een niet te missen meubelstuk in de woonkamer. De eettafel is erg praktisch. Naast eten kan je een eettafel gebruiken voor het spelen van spelletjes, vergaderen, enzovoort. Daarom is de eettafel zeer geschikt voor sociale activiteiten. Een eettafel is niet alleen een gebruiksvoorwerp, maar kan ook echt de aandacht trekken. Istikbal biedt een verscheidenheid aan eettafels, die geheel naar jouw wensen vorm te geven zijn.

Diverse modellen eetkamertafels

Er zijn veel soorten eettafels te koop. Denk bijvoorbeeld aan een ronde, vierkante of ovale eettafel. Afhankelijk van je interieur kan je een model naar keuze kopen. Houd je van tafelen met grote groepen? Dan is er een grote eettafel waar je met 8 tot 10 personen aan kunt zitten. Is je huis kleiner? Dan is de uitbreidbare eettafel een echte aanrader. Van deze standaard tafel maak je in een handomdraai een lange versie, waar je gezellig aan kunt tafelen met je familie of vrienden.

Combineren

Istikbal heeft een diversiteit aan eetkamerstoelen met verschillende modellen en materialen. Klassieke eetkamerstoelen zien er bijvoorbeeld erg goed uit op koloniale eettafels. Heb je een hoge eettafel, dan kan je bijvoorbeeld ook voor een kruk-variant kiezen. Houd er ook rekening mee dat niet alle stoelen onder de tafel passen. Zo kan een stoel met armleuningen niet onder elke tafel worden geplaatst.

Bekijk ons ​​ruime aanbod tafels en stoelen online, of kom langs in een van onze showrooms.

Onze showrooms

Met een groots assortiment en diverse topmerken zijn wij momenteel een van de grotere meubelwinkels van Nederland. Je vind bij ons alles onder één dak, van stoelen tot boxbedden. Kom gerust langs in één van onze showrooms, de koffie staat al klaar.

Persoonlijk interieuradvies

Laat je online inspireren of kom langs in onze showroom. Onze interieuradviseurs helpen je graag verder en staan je graag te woord voor een gratis interieuradvies.