Matrassen

Iedereen is anders en heeft verschillende voorkeuren wat betreft de hardheid van de matras. Zo is een zachte matras ideaal voor mensen die wat lichter zijn en liever op hun zij slapen. Zachte matrassen zijn meestal flexibeler en passen perfect bij uw lichaam. Een matras van gemiddelde grootte is perfect voor mensen die meestal op hun rug of op hun zij slapen. Een matras van gemiddelde grootte is echter ook geschikt voor wie niet per se de voorkeur geeft aan een liggende houding. Een harde matras is perfect voor wie wat hoger ligt en graag op zijn of haar buik slaapt.

Een goede nachtrust

Wordt jouw nachtrust verstoord door een oude matras? Dan is het tijd om een ​​nieuwe matras te kopen. Istikbal heeft verschillende matrassen. Het belangrijkste onderdeel van het bed is nog steeds het matras.

Matrassen kunnen worden onderverdeeld in twee categorieën: matrassen met veerkernen en matrassen met schuimvulling. Word je ’s nachts snel warm? Door de open structuur is de basis met veer ideaal. Als je het altijd koud hebt, is de schuimvulling perfect omdat deze warmte kan vasthouden.

Onze showrooms

Met een groots assortiment en diverse topmerken zijn wij momenteel een van de grotere meubelwinkels van Nederland. Je vind bij ons alles onder één dak, van stoelen tot boxbedden. Kom gerust langs in één van onze showrooms, de koffie staat al klaar.

Persoonlijk interieuradvies

Laat je online inspireren of kom langs in onze showroom. Onze interieuradviseurs helpen je graag verder en staan je graag te woord voor een gratis interieuradvies.