De mooiste lampen

Verlichting zorgt niet alleen voor sfeervolle of praktische verlichting. De designlamp zelf kan al een echte eyecatcher zijn. De mooi vormgegeven lampen vallen ook op als ze niet branden. Stijlvol, modern, speels van vorm of verrassend. Kijk gerust rond op onze website of kom langs in een van onze showrooms.

Verlichting, een unieke collectie

Als je in het donker leest, worden je ogen moe, eten aan een donkere eettafel is niet ideaal en sfeerverlichting kan bepaalde delen van je huis omtoveren tot een ‘plaatje’. Daarom is het erg belangrijk om thuis en op het werk over goede verlichting te beschikken. Bij ons vind je een groot aantal lampen, zo vind je voor iedere ruimte de perfecte lamp.

Tip: bekijk ook eens onze accessoires

Onze showrooms

Met een groots assortiment en diverse topmerken zijn wij momenteel een van de grotere meubelwinkels van Nederland. Je vind bij ons alles onder één dak, van stoelen tot boxbedden. Kom gerust langs in één van onze showrooms, de koffie staat al klaar.

Persoonlijk interieuradvies

Laat je online inspireren of kom langs in onze showroom. Onze interieuradviseurs helpen je graag verder en staan je graag te woord voor een gratis interieuradvies.